Oblá jde, oblá dá

Oblá jde, oblá dá

Anotace: další blbinka - tak trošku písňový text na jednu známou píseň

Desmi vlastní trhovisko v podloubí
Molly zpívá v naší kapele
Desmi řek jí: „Molly, ty máš hezkou tvář.
Pojď, děvče, my se spolu hodně nasmějem.“

Oblá jde, oblá má život svůj fajn,
La-la má je jak polštár

Obláček, oblá šik v podprsence
La-la zazpívá mřence

Oblá jde obluda, všechno sní mu,
zejména to co mu nechutná

http://www.youtube.com/watch?v=Tk4oxJ-8cdg

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 21.12.2013
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: Radhuza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí