VLČÍ HYMNA

VLČÍ HYMNA

Anotace: ...

Taky je nám někdy smutno
těm co máme šedé kožichy
myslivci nám někdy utnou..
co schováme za hříchy

diví jsme jako vaše viny
ty vaše, co vám nesmrdí
delší nám pracky, ty vzal snad ámen
lepší maso je nad strdí...

tak běháme smutně světem
a měsíc náš je mocný král
dívoké storky říkáte dětem
sen člověka marně roztrhal..

tak si tak o vás vyjem písně
psy jsme vám dali do domů
a v hodinách té vaší tísně
málokdy chčijem u stromů

století marně vyjem vám
krhavé oči a dlouhý běh
že né druhý pes a první pán
společně vyjem na křídlech...
Autor Herbit, 21.12.2013
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není to špatný, ale trochu mi uniká význam těch velkých "v"

21.12.2013 09:22:41 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí