Novoroční

Novoroční

Anotace: přání k novému roku (ikdyž s tím sněhem a náledím jsem to asi nevychytala :D)

Je plný nadějí, černých i těch bílých,
skleněných cinkotů křidélek vílích.
Je plný nových snů, pocitů, vjemů…
nechť jsme blíž k novému, dál ke starému.

Nasáklý zázraky od zbytku svátků,
s nádechem povyků, hluků či zmatků,
je plný světel a třpytu ohňostrojů,
nadílka slibů, dál s touhou zůstat spolu.

Je plný obav a různých předsevzetí,
ovšem i smíchu, a rozjařených dětí.
Je na něm náledí, sníh a šepot zimy,
je plný důvodů slavit mezi svými.

Vonící chlebíčky, chutná po šampusu,
v půlnočním potlesku měj ho plnou pusu,
raduj se, nese tě do dalšího roku,
do nových příběhů a tvých příštích kroků.
Autor Anjesis, 29.12.2013
Přečteno 419x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, vodnař
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je jedno z nejhezčích přání k Novému roku. Tohle, když bude číst hodně lidí, tak ten šťastný pocit z tohoto přání zařídí, že konečně začne padat sníh. A bude lyžovačkaaa. :O)

29.12.2013 20:40:47 | Tichá meluzína

:D

29.12.2013 20:59:21 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí