Píši ti

Píši ti

Anotace: o tom jak i přesto, že ti odejde někdo blízký, tak stále zůstává s tebou a že přiznat si své pocity není nic špatného...

PÍŠI TI


Píši ti, že na tebe myslím a vzpomínám,
Píši ti, že tvé oči vidím, když usínám.
Reaguji na své pocity, jsme v jiném světě,
Ta růže co jsem ti dal, tu pořád kvete.

Dva rozdílné světy, dvě rozdílná místa,
Prostě vím, že jsi tady, tím si buď jistá.
Píši ti řádky, které ty tvoříš se mnou,
Píšeš mi slova, která já tvořím s tebou.

Přiznávám, že občas mi ukápne slza,
Je to tak, dřív z toho na mě šla hrůza.
Zahoďme předsudky, zbavme se programů v hlavě,
Štěstí leží i na dně a dá se najít hravě.

Smích léčí a pláč léčí taky,
Sundej masku, jdeme rozhánět mraky.
Říkám stop, hraní si na drsné chlapy,
Toto je verš, do mé poslední sloky.
Autor Kejss, 07.01.2014
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí