Jak se máte, moji mrtví?

Jak se máte, moji mrtví?

Anotace: Ráda Vás znovu vidím.

Jak se máte, moji mrtví?

Běháte po louce

sbíráte květy


...objevujete další

nepoznané světy?



Jak se máte, moji mrtví?

tančíte valčík

hrajete šach


...máte tam ještě

z něčeho strach?


Jak se máte, moji mrtví?

jídla a pití

plné stoly


...pamatujete vůbec

jak srdce bolí?



Co říkáte, moji mrtví?

zpíváte písně

kreslíte obrázky


...vzpomínáte někdy

na život? Na lásky?



Chybíte mi, moji mrtví.

shlížíte na mě

radíte v snech

dáváte naději

vracíte dech...


Ráda Vás tu zase vidím.
Autor mosquito, 08.01.2014
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bloumáme temnotou Hádovy říše
člověk to nemůže dotáhnout výše

19.04.2015 11:14:35 | Adramelech

sázíme...

08.01.2014 11:12:32 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí