Jak uvnitř, tak venku

Jak uvnitř, tak venku

Anotace: každý by měl hledat svou vlastní podstatu a nepřijímat cizí masky...

Jak uvnitř, tak venku,
Jak nahoře, tak dole.
Zastavme se na chvilenku,
A probuďme své magnetické pole.

Uslyšíš ten hlas v hoře,
Necháš, ať se probudí moře.
A když, ten hlas slyšíš z dáli,
Pocítíš, jak si rozechvěl skály.

Na zemi je plno hodnotných lidí,
Zírajíc dennodenně do zrcadla.
Bohužel jen málo z nich vidí,
Jak jejich tvář zvadla.

Jsme tím, čím jsme,
A to stačí k tomu, abychom byli.
Když v sobě zažehneš oheň,
Pak začnou se dít zázraky a divy.

Vraťme se do dětství,
Ke svým snům.
Najděme to, co bude dávat smysl,
Našim dnům.
Autor Kejss, 08.01.2014
Přečteno 631x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Amonasr, Jana B., enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uprostřed...

08.01.2014 11:06:48 | enigman

??? :)

08.01.2014 12:36:32 | Kejss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí