Sprinter

Sprinter

Anotace: ...

Mám takový zvláštní pocit,
když jsme každý zvlášť,
na místech,
co od sebe daleko neleží,
a já nevím
jak vypořádat se s tím,
že mi prostě příliš záleží,
na tom co by mohlo být.
Po strmém stoupání
mě náhle děsí pád,
vím dobře jak to končívá,
že prohrál ten, kdo měl víc rád.
Nejsem běžec na dlouhé tratě,
spíš sprinter co vlastní život honí,
jsem o tisíc skoků dál,
a o milion více,
než jsem byla vloni
a stejně to není dost daleko...
Autor Annie the wolf, 13.01.2014
Přečteno 278x
Tipy 10
Poslední tipující: kamínek, Rezkaaa, Metal Lady, enigman, Amonasr, VE, Robin Marnolli, CoT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to už je blízko...

15.01.2014 00:49:54 | enigman

nejsem dost daleko bude stále asi,
někdy o dva lokte,
jindy o tři vlasy...

14.01.2014 00:01:32 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí