Labradudlíková polepšovna

Labradudlíková polepšovna

Anotace: •••

Serte na lásku!

..

visí na upocených štětinách

tančících na psím ocásku

a stejně prospívá jen..

zřejmě labutím

..

Tebe ani Tebe ani Tebe

do svých prostěradel nenutím

vlétnout

jako polepšená líbeznost barokního stylu

..

Radši si poslechnu Jidáškovo blues

v limuzíně

na vinylu

Autor Trapné děťátko, 18.01.2014
Přečteno 312x
Tipy 5
Poslední tipující: Elča, enigman, Elisa K., její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

blues a limuzínu mám...teď ještě sehnat vinyl...

21.01.2014 14:52:58 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí