dramavypravejiciotazku

dramavypravejiciotazku

Anotace: ..

v prvnim snehu
bych se protancila
do zpoza domu
a v umytych rasach
si predstavila
svet
uz bez tech hruz
prisernych vlastnosti
klinickych udu
s nabehlyma zilama
stazenyma zadkama
a vymodelovanyma ksichtama

proc bych to delala

asi
abych se nebala
vychovavat syna
mimo odraz spolecnosti

citim se
napechovana 
mala zena
nepannenska panna
nevinna a neomalena
jak moc
stojim o odpoved
?

nalakovals mi nehty
ostrihala jsem ti vlasy
zase si odjel
a ja si zvykam
uz netruchlim
neoplakavam

jsem dospela

konecne se mi to podarilo
a ted
jestli je to dobre

Autor veronika, 23.01.2014
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, enigman, ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do zpoza domu?...to je jako do na zimy...a možná dobře...

30.01.2014 00:26:47 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí