Černé oči dívčí

Černé oči dívčí

Anotace: leden 2014... tak se nezlob, že někdy jsem netrpělivá..., děkuji cosi jsi mě naučila...

Ty černé oči dítěte,
mají býti mým dalším začátkem.
Prvotní nechuť a skepse
to vše vystřídalo
vysvobození duše.

Holčička,
co ji nikdo nemá rád,
tolik se snaží nám zavděčit.
Tragikomik a pád,
s rukou v ruce..

..pro náš, můj klid..

Ta šance stojí moc
a taky málo,
tak už udělat krok,
aby za něco stálo
rozhodnutí, postarat se..

..o dítě, co je a není moje!
Autor lucie.Tee, 23.01.2014
Přečteno 385x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Amonasr, Robin Marnolli, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm...to bude jistě zajímavá zkušenost...

23.01.2014 23:13:12 | Robin Marnolli

ta nejviic..

24.01.2014 00:25:14 | lucie.Tee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí