Kluk cvočí

Kluk cvočí

Anotace: první chtěla a pak se rozmyslela a všechnu vinu svedla na něj.

Cvoku pojď jsem
ne ne ne nechci
cvoku pojď jsem
a co za to krásko
cvoku pojď jsem
dostanu hubičku
cvoku pojď jsem
tak aspoň malou
cvoku pojď jsem
malinkou prosím

cvoku běž pryč
ne ne ne nechci
cvoku běž pryč
a co za to krásko
cvoku běž pryč
dostanu hubičku
cvoku běž pryč
tak aspoň malou
cvoku běž pryč
malinkou prosím

mohl jsi přijít a nepřišels
mohl jsi odejít a neodešels
teď nechci přijít já
teď nechci odejít já
padej mi z očí
ty kluku cvočí
Autor malajaja, 24.01.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hej marti ta je naprosto paradni. fakt krasna. smekam, tak rikajic kam se na tebe hrabu :)

24.01.2007 22:45:00 | jajinka1007

Myslím, že toto se ti velice povedlo.
Jinak vlastní zkušenost? :-)

24.01.2007 19:34:00 | Hydrostar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí