Mořská panna.

Mořská panna.

Anotace: Balada o šupinách.

Poznal jsem mořskou pannu,
chtěl bych s ní žít.

Nevím si však rady,
potřebuji poradit.

Kterak mám s pannou sdílet lože,
žít s ní v souladu?
Vždyť ona obývá moře,
sic plné pokladů,
však pro mne zcela nevhodné.

To jsou ty známosti náhodné.

Láska prvního pohledu,
touha,vášeň bez nadhledu,
nízké pudy,rozum v snách,
Veškerá soudnost?V kalhotách!

Jak mám naplnit poslání,
když má ocas rybí?
Pevná ňadra,pružné tělo,
jen ten rozkrok chybí.

I kdybych ji na břeh dostal,
jako muž bych třeba obstál,
ale...co by se nám narodilo?
Sardinka s nohama?
No,to by bylo dílo!

A tak jsem reagoval normálně,
jak je to dneska v módě.
V moři jde to jen orálně
Tak jsem ...

ji pustil k vodě.
Autor Bakchus, 01.02.2014
Přečteno 341x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Amonasr, Jana B., Truckle, RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavila mě.....díky :)

01.02.2014 13:40:42 | Jana B.

Je to hravé, mě se to líbí...

01.02.2014 12:49:51 | Truckle

Děkuji.

01.02.2014 12:53:49 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí