kdo jsem

kdo jsem

Anotace: ***

jsem jenom jméno v kalendáři
podpis na úřední listině
brouk běhající v prázdném kalamáři
nedojedená kachna na víně

na rozdíl ode mne

jsi vůně rozptýlená po polštáři
zvířátko zachumlané v peřině
malinko červenec a trochu září
zpěvavá meluzína v komíně

jsi plná tajemného šepotu
a blízko
blízko
někdo dýchá…


...to já
já pouhé nic
já hloupá pýcha
jen kapka červené
ve tvaru motýla na plátku mědi

klečím ti u nohou
a zvedám hledí
Autor kamínek, 01.02.2014
Přečteno 413x
Tipy 23
Poslední tipující: Dreamy, zdenka, Zrska, Sýkorka07, Gabriela Green, terezčinapřezdívka, Luky-33, RyxiraAmyGinger, Robin Marnolli, Isquieasuus, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkný závěr...

02.02.2014 19:03:07 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí