Nedostatek

Nedostatek

Anotace: Čas pohltil veškerou pravdu.

Komu něco chybí?

Kdo vše nemá?

Komu se to líbí?

A kdo jen sténá?

Každý naříká,

Problémy všude

Nenastala panika

Co komu tak zbude

S rozdílem mezi

Chybou a problémem

Každý se svou tezí

V tomto světě bledém

Aristoteles pravil

Žijeme ve stínu

Myšlenku lid strávil

Zas potřebujem plínu

Jsme jako malé děti

Jde to s námi od desíti k pěti

Autor SmallGeorge, 05.02.2014
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, Bunney, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí