Česká Kanada

Česká Kanada

Anotace: Já doma...

Jsem víte odkud?
Mnozí se ptají...
Vlaju s větrem , co
slýcháš v máji.
Jsem v lesích paní,
vílou skal.
Jsem i vodníkem ,
co zatleskal..
Jsem zelená jak listy
- modrá voda co čistí,
jsem vůní borovic a smůly,
- pták co vzlétz z hury.
Jsem letní bouřka na lukách
- srna,která nemá strach ..

Jsem holka z lesů vod a strání
jsem víla schopna milování.
Jsem ženou v těle stromu...
a žene mě to vždycky domů...
do české kanady...
Autor Liduška, 08.02.2014
Přečteno 333x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, střelkyně1, Danger, Jana B., La Ragazza con Bandiere Ceche, RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do kanadomu...

13.02.2014 00:14:55 | enigman

Ano do Kana..domů...

13.02.2014 14:57:37 | Liduška

pěkný tanec víly :-)

11.02.2014 14:56:50 | Danger

:-) děkuju..konečně jsi tady...

11.02.2014 16:19:17 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí