V kleci

V kleci

Anotace: ...

To divné chvění jistoty,
co ve tmě šeptá,
jsi to ty!
Moc nevím co to znamená,
stačí slovo,
a jsem zraněná,
víc než po přímém zásahu kulkou,
než políbils mě,
měla jsem srdce celé
teď však disponuji pouze jeho půlkou.
Tohle není jen obal
co na prach rychle shoří,
to je božská síla,
co ničí a co tvoří.
Kradeš to, co pro mě nejvíc znamená,
mou svobodu
avšak bláhově jsem ráda lapena,
jako vzácný ptáček ve zlaté kleci,
pro všechny tvoje doteky, slova
a další skvělé věci.
Autor Annie the wolf, 15.02.2014
Přečteno 321x
Tipy 9
Poslední tipující: Rezkaaa, enigman, Bunney, CoT, kudlankaW, Robin Marnolli, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za čistotu tvého sdělení tip.

Marty K.K.

15.02.2014 22:35:04 | kudlankaW

je to tam:-)

15.02.2014 21:59:28 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí