Pro osamělou

Pro osamělou

Anotace: jedna Láska

Tak jako kruhy v obilí, schovaný a přitom výmečný.

Jako gorily v mlze, pár a při tom na tisíce.

Chodíme dokola,

hledáme v seně.


Jak rády bychom spočinuly vedle sebe!


Horkými dlaněmi hladíce svá obnažená těla,

doteky ve tmě, na světle požáru citu.


Letmo přes stehna,

polibky na tváře.

Konečky prstů pohladím tvůj pas,

obkroužím bříško,

přitisknu blíž.

Tak abys cítila můj tlukot srdce,

zrychlený dech

a chtíč.


Buď pramínkem

nebo rovnou řekou,

sama už teď sníš.

Bdíš?
Autor Jin&Jang, 25.02.2014
Přečteno 358x
Tipy 5
Poslední tipující: Eliášek, Amonasr, Zrska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi už nejsem osamělá
čtu hezká slova
a dřív bych se
u takových slov asi chvěla
možná je jen blbá fáze měsíce
možná jsem jen otupělá
možná jen ta báseň není pro mne

25.02.2014 09:19:08 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí