Jen tak

Jen tak

Anotace: protože dny jsou tak krásné

V odrazu v kaluži utopil svou bázeň,

pevně ji drží a slíbí jí,

že si ji vezme.

 

V odrazu v kaluži utopila svůj splín,

jemně ho hladí a slíbí mu,

že si ho vezme.

 

Už tak dlouho nezapršelo.

 

 

Za semknutými víčky je její vůní drážděn,

pevně ji drží a škádlí ji,

že si ji nevezme.

 

Za semknutými víčky ulehává v jeho klín,

jemně ho hladí a škádlí ho,

že si ho nevezme.

 

Škoda, že pršet nepřestalo.

Autor Skořicová princezna, 28.02.2014
Přečteno 338x
Tipy 8
Poslední tipující: Lioness, Tatranka Kofeinová, kamínek, SmallGeorge, Madanik, zelená víla, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí