Osel co třese se

Osel co třese se

Anotace: ale padaj z něj zlaťáky

třebaže projdu uchem jehly
v knize a navíc historické
m románu
stoprocentně
raděj rozlije si inkoust
spisovatel
ve své hlavě

pěkně staromódně
ruku v ruce s klasiky
na jejichž zahradách
vyrostl plevel
intelektuálové
rádoby
přišli z přírody stejně jako
jejich pletené tašky přes rameno
a nic moc myšlenky v nich

ups
kde beru tu drzost
brát si je do
úst
Autor Franceska.Darness, 03.03.2014
Přečteno 251x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, Amonasr, andílek, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to není drzost ale zvědavost...

05.03.2014 13:09:05 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí