Ta písnička nehraje

Ta písnička nehraje

Anotace: ..

Ještě pořád neodešla zima

pořád se nám
vytrácí krev z žil
a rozpouští se ve sněhu

tím sněhem se pak dá
o tom všem
vyprávět na papíru

že z kusů kůže
rozbité o dlažbu
položenou na cestách
které se prý nemění
kterým prý jde jen o to
jít s dobou
jsme složili cestu novou
která nehraje na vzhled

taky nehrála na vzhled
a já jsem klidně mohla
umrznout
Autor Aaliyan, 05.03.2014
Přečteno 310x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, enigman, J's .., zelená víla, jitoush, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta se zpívá...

06.03.2014 07:23:17 | enigman

je to zvláštní, já mám krve pořád stejně :)

06.03.2014 01:08:40 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí