Něco krásného

Něco krásného

Anotace: Buď tak nebo tak a nebo onak.

Ach Vy motýli,

poletujete si na louce břišní,

vyhříváte se na slunci,

a řešíte jenom věci vyšší.

 

Křídla vám utrhám

těla vezmu do dlaně,

Usměji se na vás se slzou,

a uložím do ohně.

 

Pozorovat,

jak hoří něco zdánlivě šťastného,

to není závist,

jen potřeba zničit něco krásného. 

Autor P.T., 05.03.2014
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: zelená víla, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč člověk cítí ničit krásno???

06.03.2014 00:56:17 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí