Helium

Helium

Anotace: Jsme mladí. Jsme plní života....a přesto...

Z oblaků padá -
inkoustová skrvrna
chvíli se zdrží,
aby zaklepala
poté však -
drze vstoupí celá.
Vchází tak tiše
náhle, bez pozvání
ukáže neřesti
a touhy co jsou k mání.
Je to ta látka
co časně z večera
společně s opiáty
mysl z části kalí
po které zdá se že -
svět je náš,
my že jsme velcí
a on zas strašně malý.
Ve víru velkoměsta
jsme všude obsaženi
v hudbě, noci
i na okrajích strun
a přesto jako balónkům,
občas uniká nám helium...
Autor Annie the wolf, 13.03.2014
Přečteno 265x
Tipy 9
Poslední tipující: Metal Lady, Jana B., enigman, jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě že mám héliovou cisternu...

14.03.2014 14:22:55 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí