Dobré ráno!

Dobré ráno!

Anotace: Pro slečnu, která se mnou jela dnes 18

 

V záplavě ranního světla

jsi mi popřála dobré ráno

- úsměvem

a na tu krátkou chvilku,

přestala se točit Zem.

Pak, aby dohnala to zpoždění

se roztočila prudce

a já mám teď zamotaný den.

 

Děkuji!

Autor Nalzim, 14.03.2014
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana B., Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí