Beránkovitě...

Beránkovitě...

Anotace: ...zmatená

Solidární ovečka

polykala zaživa


mrtvé

 

a dýchala vzduch

jenž nebyl její

ale tvůj

 

a přesto ničí

mě představa

vážkovitých křídel

 

zachycených

v obrazárně minulých

dnů a nocí

probdělých

 

do němoty

a ještě dál

za horizont vědomí

 

ti slíbím

že se vrátím

jako ta ovečka 

 

zbloudilá

psychedelicky

obnažená

 

vzduchem

který není

 

ani můj...

 

Autor terezkys, 15.03.2014
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: Jana B., Jan Urban, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký námět i obrazy

15.03.2014 20:45:25 | Jan Urban

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí