Dívka s vlaštovkou

Dívka s vlaštovkou

Anotace: http://3nityholy.blogspot.cz/2014/03/divka-s-vlastovkou.html

Nikdo ti neřekl holčičko v pyžamu u klíčové dírky
Že nic není napořád
Mýdlové bubliny praskají ve výškách
Papírové vlaštovky se lámou a padají ti na bosé zeboucí nohy

Nikdo ti neřekl holčičko unavená od pláče
Že co se ztratí zůstává ztracené
Lidé se ztrácejí jeden druhému držící se za ruce
V prázdných náručích kde nemůžeš zůstat bez umačkání sebe samé

Nikdo ti neřekl holčičko v moři pocitů
Že srdce z poutí ti dá jen když pochybuje
Knihy se lámou ve hřbetech
Stejně jako ty když všechno bolí a zdá se bezvýsledné

Nikdo ti nikdy neřekne
Že lhát se musí
Holčičko důvěřivá bez záchranného kruhu
Nikdo ti to nikdy neřekne bez uzardění

Jen on
Když naposledy práskne dveřmi
A tobě se zbortí domeček
I s klíčovou dírkou
K bosým nohám s vlaštovkou
Autor její alter ego, 17.03.2014
Přečteno 375x
Tipy 16
Poslední tipující: Ishtar, Zrska, Amonasr, Raaven, KORKI, jitoush, enigman, KatkatkaW, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zlatko tak tohle...to je podle mně naprostý TOP :*

18.03.2014 09:28:19 | KORKI

a přitom stačí jenom jeden rozchod :)

18.03.2014 13:26:56 | její alter ego

ta klíčová dírka je...

18.03.2014 00:18:33 | enigman

...průzorem do nových začátků...Ji.

18.03.2014 08:36:12 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí