Patolog

Patolog

Anotace: ...

Hrabal se v mrtvých vzpomínkách

a ještě v mrtvějších citech

a já namísto toho

nosila k hrobu květiny

 

všimněte si - mrtvější

ani neexistuje

 

nemůžete být mrtvější

protože být mrtvý

je konec, za kterým

nic víc není

 

stejně jako on

pak už jenom byl

 

Autor chci_uverit, 19.03.2014
Přečteno 365x
Tipy 10
Poslední tipující: JSJ, Lioness, Joe Vai, maliska, Amonasr, Robin Marnolli, Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí