Sen vs. Život

Sen vs. Život

Anotace: Tak už to prostě bývá, že po něčem toužíte,zdá se vám o tom,a přitom je to tak daleko od skutečnosti.

Venku je tma a vítr začíná vát,
ležím sama v posteli a sen se mi začíná zdát.

Zdá se mi sen, o srdci plném lásky,
o krásném životě bez nadsázky.

Ve snu jsem šťastná
a nejsem sama,
mám rodinu
a láska je s náma.

Mám vše co si můžu přát,
snad jen nohama na zemi pevně stát.

Venku už svítá
a já se probouzím,
do dne plného svízelů a nesnází..

Každý den je stejný,
bolest a žal nejsou jen pojmy.

Jednou snad přijde den,
kdy na střepy rozbije se
můj překrásný sen.

Nebudu plakat,
a nezatínat pěsti,
ty střepy se totiž
změní v šťěstí.
Autor Doubleeny, 25.01.2007
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako z mého života... jak vidím, nejsem v tom sama :-)

23.02.2007 21:13:00 | Drayza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí