Takový Měsíční Přízrak

Takový Měsíční Přízrak

Anotace: TMP

Dívej se na mne dokud spíš
má malá d.r.a.c.o.
protože až se probudíš
nebude na co
Nebudou již tvé můry ani sny
střežit
tuláci ze psích cest

Dívej se na přístupový bod
Dívej se a věř jak hadí prstíky
obklíčily směle tvoje tělo
Nebudou si hrát plyšákovo díky
proniknou stříbrnými beránky
poodhalené noční košile
proniknou skrz jemný žhavý orosený net
jen tak že se chtělo
na tvou pleť
abych za noci koupil sobě trochu něhy
počítal zmrzlé motýly jako signály
a omýval ti srdce
celé krvácivé?

Zítra budeš
dělat pro Lunu na wi-fi
lečo bez papriky?
U hávů nocí rozmilých!

Budete se koupat v novu
potom v pastích na doteky
Vyměňovat si své „you to be“
místo úsměvů

Stejně květy pro tebe
den hodí do řeky v kožených deskách
jako bys rozdrásala rty mým strništěm

Tvůj bude prosit němý puls
Ať to ještě žije!
Chytí sen?
...

Set Temporary?

To oni pouštějí své draky na podzim?

Pustilas mne na něj
proto jinde spím

Pod kůží se ti rozpíjím
ale v pravdě hledáš mne
mezi kouzelníky
Potkáš jen můj stín
On často tebe poutá a nevyřčeně ruší:
Zlomenou pastelkou chtěla jsem letět k tobě na Venuši

...

Tenkrát..
neměla si řeřavé trňáky
jen pastelky..

I pod peřinou
na ně plakal sníh
když v černých vlasech tály vločky rozsypané
chtělas adresu pro opatrný mak
v růžových zákoutích
kde slunce jako ticho vesmíru vstříc kane

Snad ses chtěla stát žárem na rtech doteků
Ale po bouři zůstalo z nich torzo pohořelých upírů
a já?

Pustil draka na jaře
Leť pusinko leť!

A při polibku?

Hádám..to tvé srdce...
má příchuť polštáře
tolik slz v prázdné posteli
mělo tě ukrývat

a teď
když se probouzíš
a procitáš beze svého ohně
ráda

bys chtěla...

u mě se podívat
na sličný moment duhy?

Možná když temné lodě na více mořích nepoplují..

Ale my jsme stěžně
Pár sáhů od sebe
Plachtoví
ve větru nesmíme spojit
ani s tuláky ze psích cest

Od nich vím...
Rozkvetlou alejí sama vodíš
vězně - obojek a dlouhé vodítko
je to život
má malá Draco?

To já tebe vidím
Den po dni
Žadonění
Růžové tmy bodni
a ty nemůžeš se dotknout..
neboť já jsem vodní
Proteču ti světem
a rozplynu se
pryč

Nahá sněhobílá budeš hladit svoje tělo
Se zavřenýma očima
Věřit orgasmům
Že nejsem…
Autor J's .., 28.03.2014
Přečteno 321x
Tipy 15
Poslední tipující: Niky88, jitoush, Jin&Jang, enigman, básněnka, Romana Šamanka Ladyloba, maliska, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková obsažná...pro Draco, na zmrzlým polštáři snad city převáží;-)

28.03.2014 11:35:40 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí