MIMO

MIMO

Anotace: ....

Únik z vlastní hlavy
do temnoty zrcadel
křičíš
ale ticho
pohlcuje múzy
pláčeš
je ti líto
téhle hrůzy

cítíš a to tě baví
ty chtíče lákadel
stojíš
ale mimo
vnitřní rébusy
tápeš
vše je skryto
jako pokusy

to pochopit
mít
obejmout
sevřít
prostě to cítit
celým srdcem
že žiješ...
Autor ZILA78, 29.03.2014
Přečteno 241x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Gabriela Green, Radhuza, jitoush, Amonasr, Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí