Jaro

Jaro

Anotace: složeno pro děti :)

Jaro

Jarní čas se blíží,
ale nám se očka ještě klíží.
Sluníčko pomalu své paprsky vystrkuje,
občas za mraky poskakuje.

Děti si více hrají venku,
nejčastěji hoňku a schovku.
Sněženky a bledule vykvétají,
včeličky a vosy nad nimi poletují.

Začíná být více teplo,
už, aby to všechno i barevně kolem nás kvetlo.
Jaro se brzo i podle narození mláďátek pozná,
od zimního času se to brzo rozezná.
Autor Nikolka, 04.04.2014
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí