Teče proudem

Teče proudem

Anotace: Co je to?

Teče proudem

 

Další smyslnost,

oběť mých pokusů,

nádherná kost,

začíná v ocasu

 

Přes páteř a kříž,

prochází žaludkem,

je mi blíž a blíž,

je mi to zármutkem

 

Pocit mrazení,

pocit hřejivý,

nutnost hlazení,

hormonů poryvy

 

Další kapitola,

srdce dokořán,

hajného kamizola,

labuť a kormorán

 

The same story,

jiný děj,

vysokými bory

svou píseň pěj

Autor SmallGeorge, 12.04.2014
Přečteno 270x
Tipy 7
Poslední tipující: jitoush, Gabriela Green, Amonasr, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí