=Fotbalista

=Fotbalista

Anotace: i to je hra...gól...

 

 ~Ferda mravenec~

~~~~~~~

Fotbal

s malou borůvkou

jen tak zahrát chtěl

celé tělo zmalované

pak od borůvky měl,

jeden známý Ferda

prý Ferda mravenec

fialky se v trávě smějí

je to pitomec.

 

Píšťalka ta bude znít

asi z mraveniště

a finálové utkání

to uvidíme příště.

Fakt?

To se ptala šiška,

šiška v jehličí

ten fialový kopačák

už dávno nefrčí.

 

Dnes fotbaloví fandové

prostě mají pech

fialové borůvky

nenajdou na stromech.

V lese vítr fouká

jen tak fí a fí

falešného Ferdy

prý mravenečník sní.

---

Fantazie? Fáma?

vyber si co chceš

Ferda byl však skutečně

jenom mravenec.

~~~~~~~~~

Sláva

Autor Květka Š., 13.04.2014
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, SmallGeorge, Aiury
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D taky jsem se zasmál (y)

13.04.2014 20:48:27 | SmallGeorge

:D Pobavila ;) Je zvláštní, odkud si bereme inspirace ;) :D

13.04.2014 17:23:31 | Aiury

Takovej borůvkovej koláč by byl lepší než fotbal....mňam..

13.04.2014 20:48:40 | Květka Š.

... ale bez mravence ;) :D

13.04.2014 20:52:07 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí