Žít

Žít

Anotace: ...

Vydat se cestou po solné pláni,

divokou řekou plavit se na ní.

Napít se vody z lesního potoka,

objevit zemi jednou do roka.

 

V dešti se koupat a ztrácet věci

být rázem volný bez zlatých klecí.

Blátem se plazit za paviány,

ze dne na den měnit plány.

 

V poušti tančit na perským koberci

číst starý spisy, odmítat komerci.

Na břehu jezera pozorovat blesky

vzpomínek budovat barevné fresky.

Autor prouteny kosik, 15.04.2014
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, Amonasr, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bral bych propracovanější rýmy (trochu). Líbí se mi námět, hravost s ním...

15.04.2014 22:37:04 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí