Druhy Lásky

Druhy Lásky

Anotace: <p style="text-align: center;">tolik druhů l&aacute;sky je-</p> <p style="text-align:...

tolik druhů lásky je-

láska, co tě přežije,

láska, co snad láskou není-

ta se ztratí v okamžení

 

láska, co sebere ti vůli,

láska, co tě zlomí v půli,

láska, ve které se ztratíš,

láska, se kterou dlouhou chvíli krátíš

 

láska sladká jako med,

tak vražedná jako jed,

láska, co jen slibuje

ta, co věrně miluje

 

láska, co má příchuť hříchu

láska, co rezonuje v tichu

láska, co se ve tmách skrývá

láska, co rozsápe, co zbývá

láska, co se možná bojí

láska, co se na bál strojí

 

láska co nedává nic,

ale požaduje víc,

láska se sebevražednými sklony,

co v každé ulici má klony

 

láska, co přinese ti štěstí

taky ta, co ti vrazí pěstí

láska, co zažene tvůj strach

láska, co se změní v prach

 

láska, co má srdce v dlani

láska, co se lidí straní

a hádanka je převeliká

kterým klíčem se odmyká?

 

jako skála pevná,

jak hedvábí jemná

nevěrná a přece věrná

stále jiná, navždy stejná

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor pathetic-girl, 16.04.2014
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: Bakchus, Aiury, Amonasr, Skořicová princezna, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A co láska stejného pohlaví?A hříšná,jež manžela pobaví,když mimo domov tráví čas?Opakovaná,jednostranná,letní,než přijde mráz?Láska je jen jedna,má však mnoho tváří.Pro někoho není zjevná,pro jiného září.

28.04.2014 14:02:47 | Bakchus

... a takhle by to mohlo pokračovat do nekonečna ;) Krásně napsané :)

16.04.2014 16:34:17 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí