Čas

Čas

Anotace: čas a my

Sbírka: Bordel , smetí a krása

Čas pokřivil přímku mládí ,
s časem jsme všichni spjatí .
Čas je našim průvodcem životem ,
končí smrtí , začíná porodem .

Vše se na čas počítá ,
štěstí a láska jsou časem zneužita .
Tak jak čas ničí nás ,
tak vše okolo ničí čas .

I ten malý novorozenec ,
bude za čas stařec ,
čas ho naučí prohrávat a krást ,
a jeho kamarád bude chlast .

Jen víno časem pohrdá ,
pak ho ale stařec postižený časem
hltá .
Stařec , který byl kdysi mlád ,
čas , to je náš kat .
Autor Kubský P., 17.04.2014
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, lukassnajdr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí