Slova

Slova

Anotace: <p style="text-align: center;">chod&iacute; si, když den se konč&iacute;</p> <p...

chodí si, když den se končí

přichází zas kousek blíž

a každý den zas a znova

na prsou cítím jeho tíž

 

jako kapky kyselého deště

tichý smích syčí a přece ještě

to nejhorší se drží zpět

než pohltí můj celý svět

 

však dost na to, abych se jak

větrem hnaný bílý mrak

rozeběhla dál a dál

když si se mnou krutě hrál

 

domov nemám, síla chybí,

zdá se mi že čím dál víc

bolest srdce se mi líbí

vždyť jen ji mám- jinak nic

 

odpovědi nenalézám,

už jsem se přestala bát

není nic, co vědět, znát

stojí za to dál se ptát

 

jeho slova můžou se zdát

bičem, co pohání mě dál

slova, která probudila

co je lepší nechat spát

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor pathetic-girl, 17.04.2014
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí