Noční cigareta

Noční cigareta

Otevřeným oknem vchází do pokoje
noc,
pohlcuje vše ,
stěny , stůl , postel i mne ,
vzduch má v sobě podivuhodnou
moc .

Zapaluji cigaretu ,
klid noci - její neposkvrněnost ,
ničí jen můj výdech kouře .

Nekuřák nepochopí .

Jak krásná je tato chvíle ,
tahle noc ,
toto krátkodobí .
Hýčkám tyto chvíle v životě ,
jako nejdražší diamant .

Cigareta chutná jinak ,
chutná nocí ,
voní nadějí ,
je jiná než ve dne .

Nekuřák nepochopí .

Noc , to je dílna ,
cigareta , umělec ,
a myšlenka , je dílo .
Kouření je krásná věc ,
která škodí zdraví ,
ale to patří k mládí .

Nekuřák nepochopí .
Autor Kubský P., 18.04.2014
Přečteno 987x
Tipy 13
Poslední tipující: VIOXX, Zamila, AndreaM, bezprizorně, Amonasr, lostris, MissMelancolic, lukassnajdr, Aiury
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá báseň. Líbí se mi :) Ač už jsem přestala :)

15.11.2014 17:18:37 | Zamila

Nekuřák nepochopí... přesně. Jinak krásně vyjádřené kouzlo okamžiku ;)

21.04.2014 21:53:25 | MissMelancolic

Děkuju :-)

21.04.2014 21:56:42 | Kubský P.

Není zač ;)

21.04.2014 22:03:25 | MissMelancolic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí