Políbení <> indiáni pijí Rosso

Políbení <> indiáni pijí Rosso

Anotace: ... na i vně

* Když indiáni pijí rosso
* nikdy není v sále boso
* I sluneční kovboj co tu byl
* už má vyhlídnutej cíl

* Když indiánka se v jezeře koupe
* i zlatokop se usmívá jak poupě
* aby v čisté spatřil co je svato
* bez lásky by sotva našel zlato
* zlato co se nedá vzít za plato
* ač drahé kovy bývaj inertní
* spojuje nás příslib životní..

* A proto ať si indiáni pijí Rosso
* toužím tě vést bosky ranní rosou
* a kdybys toužil poznat blíž...
* romantiku..piš piš piš
Autor J's .., 23.04.2014
Přečteno 286x
Tipy 8
Poslední tipující: Niky88, jitoush, Amonasr, Aiury, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...píšu,píšu,píšu,protože toužím poznat romantiku
za ní nedočkavě klušu...../smích/.Ji.

23.04.2014 22:30:36 | jitoush

jarní, krátká, ale zní mi z ní naděje

23.04.2014 10:08:25 | Romana Šamanka Ladyloba

:)

23.04.2014 22:24:21 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí