Vánoce přichází

Vánoce přichází

Anotace: Vánoce

Vánoce přichází!
zašeptám tiše
zase mi dochází
že je to klišé

Karneval přetvářek je cítit naftalínem
chmury své zabijem svařeným vínem

Kapr i prasátko
čekají ve strouhance
na dlouho,na krátko
úvěry v bance

Ponožky,pantofle
i vložky do bot
bylo snad jezule
jako my?robot?

Koleda vánoční
mne leda zazebe
i na mši půlnoční
každý sám za sebe

Ať si jen dál vločky
tančí svůj tanec
rumem do vánočky
se zleju jak kanec
vánoční ležák mne tlačí v břiše
vánoce přichází!,zašeptám tiše
Autor orso, 26.01.2007
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to vtip ašvih.Dobré.

26.01.2007 17:55:00 | s.e.n

Já su ráda, že jsou Vánoce už fuč. A vlastně jsem je ani nějak nepocítila, když bebyl žádný sníh ...

26.01.2007 17:49:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí