Dva

Dva

Ty tvorečku požehnaný
múzou poblitý
máš rád komedii ?

je ti zle ?
za to může snad chlast !
trať se !

ale tvorečku
mír v duši mněj
a na život se jenom směj

neslyšels ty pižle ?
padej , vypadni
než ti opravím šle

tvorečku to nedělej
koukej letí vlaštovky !
ta krása ! a ještě sýkorky !

jsi snad blb ty blbče
co to za hru hraješ ?
už vypadni ty tupče

tvorečku
já mám jen život rád
ty ne snad ?

proklinám tě
nech mne být !!
jinak přisahám zabiju tě !

tvorečku jen přisahej
to můžeš
ale na můj život prosim tě nešahej

co po mě chceš ?
platím daně - mluvím pravdu
jsem dobrý člověk, chápeš?

tvorečku ale neraduješ se ze života !
toť je ta chyba
Autor Kubský P., 30.04.2014
Přečteno 311x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Babylon, Aiury, ardzuna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přidávám se k ardzuně, tohle má hodně do sebe :-)

04.07.2014 00:43:36 | Amonasr

super paradigma, moc se mi to líbí.... :o)))

30.04.2014 13:43:26 | ardzuna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí