spratek

spratek

Anotace: rozmazlene decko a nebo je to jinak. nevim.

Roman novak starsi
Business development manager,
lukrativni zamestnani v IBM,
firemni auto, snobske vecere,
drahe obedy s managery odjinud.
Usmevajici se vyssi trida,
dovolene na ruzne kontinenty,
rodinny barak na predmesti,
finance a zivotne zavisla manzelka,
ma matka.
nekonecne vydaje na syna,
na odpoledni golfove lekce s trenerem,
na uterni tenisovou hodinu,
financovani predrazenych kurzu
pro vzdelani, kterym pohrda.
Roman Novak mladsi,
ja,
ktery je mnohem vic synem
R. Novaka St., Business managera IBM,
nez sam sebou,
jako by ani nebyl vdecny,
kdyz pise tuto pseudopohrdavou basen svemu otci,
spratek.
Autor luckilybroken, 04.05.2014
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Gwendoline, Pamína, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesné - brilantní trefa přímo do černého... :-)

04.05.2014 23:42:43 | Amonasr

Mít něco srovnaného v hlavě zkrátka přináší problémy, zvykneš si. (Pokud je to autobiografie :-) Báječné, podepsala bych Amonasrovu trefu do černého - možná ještě spíš do živého.

05.05.2014 07:04:03 | Pamína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí