Očistec

Očistec

Anotace: lumíkolet

Když z pekla vlekli mne na světlo boží

 

křičel a kvílel jsem že dělaj chybu

 

já svíjel se jako když chytají rybu

 

když z pekla vlekli mne na světlo boží

 

bál jsem se pokaždé veškerých slibů

 

ze slibů vždy se jen zklamání množí

 

a křičel a kvílel jsem že dělaj chybu

 

když z pekla vlekli mne na světlo boží

 

Autor Giuseppe_Lumík, 05.05.2014
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Amonasr, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Peklo už čeká
tak proč se lekáš
čerti jsou trochu napitý
tak jako já i Ty"

Takže bych se taky bránila 8)

27.10.2014 16:22:45 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí