Hra na Honěnou

Hra na Honěnou

Anotace: HnH, Já+Já=Já

Běží na mně pes

A jde mi po krku,

Pádím, utíkám, já lapu po dechu.

Mám strach.

 

On chytí-li mne, budu roztrhán,

Tím jsem si jist,

Vzduchu v jeho nozdrách já slyším svist.

Dohání mě.

 

Proč vlastně utíkám, nevím,

Přec měl bych být já pánem,

Přec měl bych býti lovcem, kočím i králem.

Klopýtám.

 

Nemám více sil,

Padám a na zem narážím,

Náhle se probírám a s překvapením nacházím,

Ve své ruce vodítko, a na krku obojek.

 

Utekl jsem.

Autor P.T., 06.05.2014
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Aiury, KatkatkaW
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm... zajímavé ;) :)

06.05.2014 20:20:25 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí