Nápad

Nápad

Anotace: .....................

Na zádech leží muž

do stropu hledí,

kolik je asi lidí

co o mém a jejich městě

alesponˇto co já vědí ?

 

Co skupinu založit

a lidičky do ní zvát,

mohli by navzájem

své město poznávat.

 

M-R-K už je na světě

a lidiček až běda,

muži však v hlavě jeho,

myšlenka jiná spát nedá.

 

Na netu schází se

a jsou na sebe milí,

myslím že najdou si,

na setkání chvíli.

 

Co pozvat je na lodičku,

tam uteci kam není.

než k břehu dorazí,

mají dost času na seznámení.

 

Autor jozífek, 06.05.2014
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí