Lavička

Lavička

Anotace: ...

Lavička v parku ,
hned ta první zkraje ,
poznáš ji na dálku ,
květ růže vedle ní zraje .

Na tu lavičku sedávají ,
ve dne i v noci ,
mladí , staří ,
malý a vysocí .

Pokládají na ni starosti ,
i své touhy ,
mazlí se s radostí ,
vyvolávají bohy .

Pijí na ní víno ,
nikdy nedosti ,
a pijí nevinno ,
tak jak světovi hosti .

Když osamosena ,
lavička v šeru stojí ,
ovladají síly nadpřirozena ,
to co proti ní brojí .

Lavička ničena ,
popsána jednoduchou angličtinou ,
snad ktomu předurčena ,
já však už nesedám na jinou .
Autor Kubský P., 10.05.2014
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí