13.3.1313

13.3.1313

Anotace: O popravě 13ti vězňů

Třináct koňských spřežení
a třináct kočárů.
Třináct trestanců z vězení
a v kočárech třináct pánů.
##
Třináct špalků s kováním
a třináct seker broušených.
Zamyslet měli se nad chováním,
dřív než v minutách posledních.
##
Třináct katů mohutných
a třináct rudých kápí.
Setnout jim hlavy není hřích.
Smrt však vězně trápí.
##
Jejich zabití je oprávněné,
všichni dosti kradli.
Tváře měli otrávené
když do košů jim hlavy padly.
##
Třináct pánů usmívá se
a teď v kočárech mizí.
Na mrtvé nikdo nedívá se,
teď už pro všechny jsou cizí
#Bad
Autor MorbidBad, 11.05.2014
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: Lůca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už chápu tu přezdívku ... :D

11.05.2014 19:50:58 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí