Já a mé druhé já

Já a mé druhé já

Anotace: Boj mezi mnou a mnou

Šelest listí

mi za zády

nepřítele jistí

 

Přikrčen vyčkávám

život připravil mi tedy eskapády

ránu do zad dostávám

 

Větvičky praskot

a mizí do tmy

jsem na porážce jako skot?

 

Ruce zaťaté v pěst

kdepak tě mám?

přijde mi to jak blbý test

 

Dusot nohou

teď do zubů ti dám

útočit jen za zády na to se zmohou...

 

Ze tmy vynořil se stín

strach do žil se mi vlil

čestný boj ctím

 

Tvojí tvář znám

každý den

když do zrcadla se dívám

 

 

Jsem tvé špatné já

Tebe hodného zničím

nastala doba má

 

Konec skutků tvých

tvého milého ksichtu se štítím

začátek činů zlých

 

Pýcha,namyšlenost

lži, že pod nos si nevidím

sem tam ještě horší má vlastnost

 

Myslel sis jak nad sebou vládneš

bude z tebe jen stín trosky

Cítil jsi že všechno zvládneš

 

Ale jsi budižkničemu,ubožák

hraješ o svůj život se mnou v kostky

zatančíš smrtící poslední ploužák

 

 

Mé milé já špatné

nevzdám se bez boje

máš kecy chvatné

 

Na kolena jsi mě srazil

ale vstávám

pár poličků jsi mi vrazil

 

Ale já se zvedám

nejsem ku*va

svojí kůži lacino nedám

 

Zatlačím tě do stínů

zazněla salva

ty jdi do krajiny mých splínů

 

Mé zlé já vpilo se do tmy

a uvnitř vyčkává

až slabo udělá se mi..

 

Mé zlé já jen pro informaci neovládneš mě

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Jacob P. Verlaine, 12.05.2014
Přečteno 608x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Lioness, Amonasr, Niky88, Pamína
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zamyšlení i duše chvění. Perfektní ve formě i stylu.

06.07.2022 08:19:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí