ochlazuje se....

ochlazuje se....

Anotace: ...

ale má ledové ruce 
a všechno a srdce
je iluzí rozbité hračky 
(utrhnou ruku ostatním)

"houpy houp" pořád dokola
na kolotoči se točí, volá
do světa, na lidi, pouť v plném proudu
oni však neslyší, mají strašidlo, zrůdu

padá sníh, pojď se projet s labutí
rychle.. brzy už odletí

nasaďte si čepice
vždyť slunce sálá!
je to jen jepice
životem strádá
 
Autor Herma Frodit, 14.05.2014
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí