Nech mě

Nech mě

Anotace: Nevěra se mi příčí a opět se mi vrátila její vzpomínka.

Nech mě

 

Co po mě žádáš?

Nech mě už být,

furt se jen hádáš

koho při sobě mít

 

Naprosto příčí se mi

nevěry pocity,

jakobych byl v zemi,

trávou pokrytý

 

Dušen vlastníma rukama,

trpěn vlastním soužením,

trpěn novýma mukama,

trpěn touhou blouzněním

Autor SmallGeorge, 15.05.2014
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: AndreaM, Amonasr, Rozina, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí