Confiteor římana

Confiteor římana

Anotace: ...

Tam, kde pramení střeva lidstva
tam, za limes romanus
v těch lesích v tajuplné Germanii
žijí potomci záhrobí
- pohani
řvou a uctivají své bohy
tesají do kamenů své runy !
bez senátu
neznají volby
neumí číst
ni končetiny spočítat
oblekají se do kůží
bydlí v dřevěnych domech



a stejně !
v Teutoburském lese
přemohli nás
nás římany !
Autor Kubský P., 16.05.2014
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: Oxík, lukassnajdr, Aiury, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi současné - dobře zvolená paralela ;-)

16.05.2014 23:18:28 | Amonasr

Děkuji :-)

17.05.2014 09:10:55 | Kubský P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí